Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

PROČ se ti NE-daří ?

Proč má konkurence vyšší cenu? Proč má konkurence vyšší sledovanost? Přece nemůžu dát tak vysokou cenu, když má konkurence cenu nižší?

PROČ SE MI NE-DAŘÍ!!!!

Poznáváte se v tom??? A PROČ SE POŘÁD UBÍJÍTE TAKOVÝMA OTÁZKAMA!!!

Začněte z úplně jiného konce. PROČ BYCH MĚLA MÍT TAKOVOU KLIENTELU, která u konkurence platí 100 Kč za proceduru, já takovou klientelu nechci!!! PROČ BYCH NEMOHLA MÍT VYŠŠÍ SLEDOVANOST a VĚTŠÍ KLIENTELU, než konkurence, která tady je 10 let a vy tady jste jen 2 měsíce!!!

Vše je jen o úhlu pohledu.

  • Nedaří se Vám vše, tak jak jste si představovali?
  • Neberete hned tolik peněz, co jste očekávali?
  • Nemáte tolik lidí, protože je covid?

 

Startujete podnikání, takový krok potřebuje kuráž, kterou jste v sobě našla, ale už Vám chybí ten další hnací motor, který Vás nadchnul a Vám dochází síly. ZNÁME TO, VĚŘTE NÁM!!!

DEJTE SI DOMÁCÍ ÚKOL

SOCIÁLNÍ SÍTĚ!

To je společenství, kde nyní bohužel všichni tráví 99% svého času. Jak vypadají vaše Instagramové, nebo Facebookové stránky? Nesrovnávejte se s ostatními, ale popřemýšlejte nad možnou lepší úpravou. Jak fotky, propagace, barvy…

Začněte psát text jinak, dneska nikoho nebaví číst MARKETINGOVÉ NUDNÉ KECY… Pište cool. A to že sítě nepotřebuješ vést? Totální nesmysl, potřebuješ!!! Oukej a když fakt stále nevíš, přijď na školení Marketingu a úpravy fotek a dej o sobě vědět všem.

ZHODNOŤE SVŮJ SALON!

Dal by se upravit? Nemluvíme, že musíte zrovna pozvat zedníky, kteří Vám zruinují platební kartu, mluvíme o jednoduchém možném doplňku, který by Vás nabil energií, že ho třeba jen nafotíte čistý a vystavíte postem na INSTAGRAMU! Proč ne?

MÁTE DRESCODE V SALONU?

Nemáte? Tak teď je vhodná doba, na to koupit tričko, pracovní zástěru, nechat si potisknout šaty, abyste po rozvolnění byla přece sexy bussines woman! Kdo říká, že musí mít stylistka v dnešní době na nohách pantofle a bílý mundůr. OUT.

!!! A JEDNO Z NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH CO JE !!!

Potýkáte se s klientelou, která nerespektuje VAŠE PRAVIDLA v salonu? Chodí pozdě, má špinavé řasy, ruší Vám termíny? UDĚLEJTE SI DESATERO VAŠEHO SALONU a rozešlete ho klientkám na email. Vytiskněte si je do obrazu na recepci, dejte je znova do ruky klientce. A pokud i přesto Všechno pravidla respektovat nebudou!!! ROZLUČTE SE S NIMI, protože věřte nám, že i v covidové době si najdete klientelu, která si Vás bude Vážit, která si bude vážit vaši práce, protože prvotně si začnete VY  VÁŽIT SAMI SEBE♥️♥️♥️

Je toho opravdu mnoho co bychom Vám ještě mohli sdělit, ale pamatujte co pro sebe v jeden den uděláte je pořád více než 0.

Mějte krásný den a začni teď hned.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz