Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

KONFERENCE InLei®

,,KRÁSNÉ, ÚŽASNÉ, FANTASTICKÉ, BOŽÍ, FAMÓZNÍ, INSPIRATIVNÍ ...''

  • to jste řekly vy a my souhlasíme, že přesně takové bylo naše setkání na první KONFERENCI zaměřené na LAMINACI ŘAS A OBOČÍ pod záštitou značek InLei® a CAREVNA®.

Užili jsme si den plný VZDĚLÁVÁNÍ a KRÁSY. 

Krásné prostředí, krásné VY, krásná ENERGIE a KRÁSA, kterou přinášíme naším klientkám, díky LASH FILLERU a BROW BOMBERU. 

Samotná zakladatelka značky celosvětově úspěšné značky InLei® Tatiana Shcherbyna přijela do Ostravy až z Itálie, aby nás ponořila do technických a chemických procesů, které stojí za do každého detailu propracovanými produkty InLei®. 

Ekaterina Kimlova měla inspirací překypující přednášku o podnikání v oboru krásy a marketingu. Luci Valocsai se detailně zaměřila na nejčastější chyby během procedur Lash Filler a Brow Bomber. Carmen Gross následně vytvořila proměnu obočí přímo na podiu. 

Děkujeme, že pro sebe a své klientky volíte to nejlepší a hlavně, že se pořád vzděláváte a směřujete k neustálému osobnímu a profesnímu růstu. Jsme vždy s vámi a s láskou jsme Vás podpořili organizací tohoto LASH and BROW ,,svátku'' i dárky v celkové hodnotě přes 200 tisíc korun. 

Vše Ekaterina a tým CAREVNA®

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz