Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

Hollywoodský objem

Buďte jako Hollywoodská hvězda s řasami VIOLET Lashes v hlavní roli Marylin Monroe. 

Proč se naše nejvíce oblíbená metoda jmenuje Hollywoodský objem ®?
Vycházeli jsme z historie prodlužování řas...
V 50. letech došlo k velkému rozmachu celého kosmetického průmyslu, díky němu zažily nalepovací řasy znovuzrození. Začalo se experimentovat s novými materiály a v 60. letech se do popředí dostal - trend výrazných očí a maximálně dlouhých řas. A kult sexy pohledu Marylin Monroe. Tyto nalepovací řasy vydržely jeden, dva dny a velmi se blížily řasám, které dnes můžeme zakoupit v drogeriích.
Následujícím pokrokem, který také vzešel z Hollywoodu, se stalo prodloužení řas trsy. Umělé řasy se slepovaly do chomáčků a následně se lepily mezi řasy vlastní. Tato procedura byla zdlouhavá a vyžadovala velkou trpělivost. Nové lepidlo šetrné k oku zajistilo déle trvající účinek, avšak nevýhodou byla velká váha trsu, která výrazně zhoršovala kvalitu původní řasy.

 

 

 

Představujeme vám naši  kampaň pro Hollywoodský objem ®. Hvězdné řasy a krásná Marylin. Marilyn Monroe byla jedna z prvních žen, která začala nosit nalepovací řasy. Její svůdný pohled okouzluje dodnes. V této kampani je tváří naše nádherná Natalie Kočandová, finalistka Miss Czech Republic 2020.

Chcete tuto metodu klientkám nabídnout, ale ještě ji neumíte? Rádi vás ji naučíme

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz