Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

Lash Week Warszawa

Mezinárodní soutěž Lash Week proběhla také v hlavním městě Polska Varšavě. Dva dny plné emocí, příprav,soutěží, precizních prací, nervozity, radosti! 21.5.2016 Ekaterina Kimlova přednášela na konferenci Eye Beauty Conference, k oblíbenému tématu ,,Pánská korekce očí", které si pořadatelé vyžádali přibyla přednášky ,,Vnitřní a vnější koutky očí - jak v nich pracovat". Konference se zúčastnilo kolem 70 posluchačů, kteří se přišli inspirovat od těch nejlepších stylistek, školitelek, majitelek firem a salonu prodlužování řas z celé Evropy a Ruska. Po přednáškách proběhlo hlasování o nejzajímavější a nejpřínosnější téma, většina zvolila právě přednášku Ekateriny Kimlové - ,,Pánská korekce očí"! Ekaterina se svou prezentací sklízí úspěch po celém světě. Gratulujeme!
 
 22.5.2016 se stal soutěžním dnem. Mistrovství evropy bylo rozděleno do 4 kategorií, 7 nominací  a kolem 150 soutěžících bojovaly o trofej barevného kolibříka mezi kterými byly i naše VIOLET Lashes stylistky. Pro všechny to byla první tak velká soutěž ( pro některé první soutěž vůbec), obrovský zážitek a zkušenost do budoucna. Ceníme si odvahy, píle, emocionální i finanční investice všech: Martiny Musilové, Carmen Gross, Lucie Valocsaiové, Anežky Kozlovské a děkujeme za krásnou reprezentaci! 
 
Anežce gratulujeme k úžasnému 2. místu v klasickém prodlužování řas!
Lucií Valocsaiové k 3. místu v nominaci Wedding art! Tato soutěž byla opravdovým adrenalinem, protože všichni soutěžící dostali stejné dekorační prvky a následně museli s pomocí tohoto setu vymyslet a vytvořit své dílo. Lucie také soutěžila v nominaci Face Art, kde byla také úspěšná a získala krásné 4. místo.
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz