Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

Kolibri Europa Latvia 2016

Soutěž Kolibri vznikla v Rusku a od roku 2011 je první a největší soutěží prodlužování řas na světě! V roce 2016 její organizátoři vyhlásili Evropskou Tour Kolibri Europe Championship a my jsme měli 15.-17. dubna 2016 tu čest být její součástí v Jürmale (Lotyšsku).
VIOLET Lashes se stalo sponzorem soutěže a Ekaterina Kimlová přijala pozvání do poroty i jako přednášející na mezinárodní konferenci, která byla součástí této události.  Účest Ekateriny v tomto projektu je velkou ctí, protože v porotě soutěže každoročně zasedají ti nejúznavánější porotci a na konferenci přednáší nejúspěšnější osoby řasového světa. Téma přednášky Ekateriny Kimlové ,,Pánská korekce očí", vzbudilo v konzervativním Lotyšsku velký ohlas! V Jürmale jsme strávily skvělý čas, poznali zajímavé osobnosti z různých koutů Evropy, se kterými jsme si mohly vyměnit zkušenosti.
Na soutěži nás zejména zaujali a inspirovali soutěžící, kteří se odvážili soutěžit ve všech 10 nominacích a usilovat tak o titul ,,Absolutní vítěz"! Soutěž je fyzicky i psychicky náročná a soutěžit hned 10 krát si zaslouží velký obdiv!
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz