Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

PERFECT LOOK LASHES CUP 2016

Chtěla bych srdečně poděkovat všem, kteří se zúčastnili a podíleli se na organizaci a průběhu našeho druhého ročníku soutěže. Zvláštní díky patří mé asistence a pravé ruce Viktorii Ovčarenko, bez níž by nebylo tak skvělé organizace.
Jsme rádi, že si tento nový koncept soutěže prodlužování řas získal velkou oblibu a pyšníme se zatím největší účastí soutěžících v ČR. Soutěž se dokonce neplánovaně stala mezinárodní, díky účasti řasových stylistek z Rakouska, Ruska, Anglie atd.

Děkuji porotkyním: Martině Musilové, Janě Pawlusové a také předním mezinárodním odobrnicím, které dorazily z Různých koutů světa: Julie Čižik (Bělorusko) Alena Skodic (Slovinsko), Oksana Kurdybaha (Rusko), Ala Rio (Polsko). Naším sponzorům za krásné dárky: Dlux Professional, Lash Secrets, VIOLET Lashes, AS Lashes, Russian queen lashes, Lash me! A také veltrhu WORLD of BEAUTY & SPA za poskytnutí prostoru. Děkuji svému skvělému týmu VIOLET Lashes za podporu.

Děkuji všem soutěžícím za odvahu a pýli a samozřejmě znova gratuluji výhercům!
Vy všichni, kteří jste se zúčastnili jste zase o krok dál a věřím, že si odnášíte cennou zkušenost! Jsem nesmírně ráda, že profese řasového stylisty v ČR neustále zvyšuje svoji úroven a prestiž a jsem vděčná za to, že se na tom mohu podílet! Děkuji Vaše Ekaterina Kimlováhttp://www.lashescup.com/

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz