Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

LASH MARATHON - první ročník

29.10. 2016 v Ostravě proběhla výuková konference prodlužování řas, kterou jsme připravili pro řasové stylistky z ČR a Slovenska. Vybrali jsme ty nejúspěšnější řasové stylistky, které působí po celém světě, aby se s Vámi podělily o tajemství svého úspěchu. Devět přednášejících z pěti různých zemí, deset přednášek a kolem stovky účastníků - to je LASH MARATHON v číslech. 

Děkujeme Všem, kteří se v sobotu zúčastnili 

Vaše důvěra pro nás již od začátku opravdu hodně znamenala a byla tou nejsilnější motivací pro to udělat konferenci po všech stránkách co nejlepší. Našim cílem bylo uspořádat konferenci, která bude inspirovat a motivovat, nabídne kvalitní informace, ponese se ve svátečním duchu a přitom bude za příznivou cenu a samozřejmě přispěje k povýšení úrovně prodlužování řas v ČR a na Slovensku. Věříme, že se nám to povedlo, a to jen díky těm nejdůležitějším, bez kterých by to nešlo! -> 1. VÁS milé stylistky!!! 2. Našich úžasných přednášejících! -> Svetlany Prikhodko, Iriny Ronite, Veroniky Bakulárové, Eleny Baryshnikové, Svetlany Orlové, Ivety Štlobové, Lucie Valocsaiové!!! DĚKUJEME! 

Hodně jsme se díky tomuto projektu naučily, poznaly úžasné lidi i samy sebe, ještě více se upevnily ve svých hodnotách! Své cenné poznatky si neseme dál a budeme se snažit, aby ta příští konference byla ještě lepší! Děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu, která je pro nás vždy jako další kousek štěsí! 

Spočítaly jsme, že se v sobotu na LASH MARATHONU podílelo 108 lidí ! Úplně každého z Vás máme upřímně rády!!! DĚKUJEME, že s námi sdílíte naše štěstí! 

S láskou Ekaterina a Viktorie

Více o konferenci zde: http://www.lashmarathon.com/ Děkujeme Všem, kteří se zúčastnili LASH MARATHONU!

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz