Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

GOLD LASHES 2019: Soutěž očima Lucie

Lucie Valocsaiová v Bratislavě na soutěži GOLD LASHES 2019 vyhrála tato ocenění: 2. místo 2D - 3D, 1. místo Natural Lashes 1:1, 2. místo Free style a speciální cenu za Free style od švédské porotkyně Mōniky Ostrowské. Jak soutěž viděla? Svěřila se nám a popsala nám napínavé klání takhle: 

"Kdo mě zná, ví, že jsem veliká trémistka na soutěžích i přes několikátou zkušenost s účastí. Ani zde, v Bratislavě, tomu po mé roce a půl dlouhé soutěžní odmlce nebylo jinak. Tím bych ráda uklidnila ostatní holky, stylistky, které se z důvodu strachu z trémy a klepaní se rukou bojí hlásit na soutěže. Nebojte se! Mou první kategorii - Natural Lashes (klasika - řasa na řasu) -jsem doslova proklepala od začátku do konce (celých 90 minut).

Řasové soutěže jinak MILUJI a to nejen pro ten adrenalin, zkušenost a neustálý vývoj, ale neméně důležitým benefitem jsou pro mě i lidé, se kterými se na těchto událostech setkávám. Samozřejmě největší odměnou a třešinkou na dortu toho všeho jsou ty krásné, nablýskané poháry. ...Co si budeme povídat, že. :-) Velikou poctou pro mě tentokrát bylo převzetí speciální ceny za mou práci v kategorii Free style od švédské porotkyně Mōniky Ostrawske.

Za tým VIOLET Lashes se nám podařilo přivézt 9 nádherných pohárů a mou vizí je tuto Violet reprezentaci rozšiřovat a napomáhat dalším ambiciózním VIOLETkám při účastech na soutěžích. 

Tímto bych ještě jednou chtěla pogratulovat Anet Soumarové za úžasné práce a umístění. A dále by jsem chtěla vyzdvihnout mou dlouholetou kamarádku a kolegyni Ditu Kadlecovou, která se nechala přesvědčit k přihlášení a odnesla si fantastické 3. Místo v kategorii Lash lifting. Podotýkám, že to byla její úplně první účast na řasové mezinárodní soutěži.

Závěrem děkuji mým modelkám, které vážily cestu až z Bohumína, a děkuji za spolupráci a kolegialitu, která mezi námi všemi funguje! <3"
Vaše Luci Valocsai

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz