Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

GOLD LASHES 2019: Vyhrály jsme!

Vyhrály jsme! V Bratislavě se 3. října konal Mezinárodní Beauty Festival na výstavišti Incheba - Expo a v jeho rámci se uskutečnila prestižní mezinárodní soutěž GOLD LASHES 2019. Mezi sebou poměřily síly stylistky v těchto kategoriích Natural Classic, 3D-Volume, MAXI-Volume, Free Style, Lash lifting, Architektura obočí - stylizace a tvarování obočí a Male Lashes. Naše VIOLETky, Aneta Soumarová a Lucie Valocsaiová zabodovaly a odnesly si několik cen. Na fotografii vidíte ještě Ditu Kadlecovou (bráno postupně zprava). 

Jak se jim akce líbila a jak ji prožívaly? Se svými zážitky se nám svěřila nejprve Anetka. Vyhrála tato ocenění a tak na ně vzpomíná. 

3. místo Classic lashes
- Tato kategorie byla pro mě velkou výzvou a zároveň mým poprvé, kdy jsem na soutěži v této kategorii soutěžila. Všechny mé klientky nyní touží po Lash Filleru nebo Hollywoodském objemu a já jsem klasiku nelepila již několik měsíců. Modelka byla ze Slovenska a poprvé jsme se společně viděly jen několik minut před samotnou aplikací řas. A mám obrovskou radost, že jsme se umístily na krásném 3.místě.

1. místo Lash Lift
- Lash Filler (mnozí znají pod názvem lash lifting) je nyní u mě v salonu velmi žádaný a oblíbený. Dalo by se říct, že v oblasti řas patří pro mě k nejoblíbenější službě, neboť mám ráda přirozenost, práci s přírodní řasou, zvýraznění a podtrhnutí krásy každé mé klientky. Na jaře mi přišla nabídka stát se v Mladé Boleslavi školitelkou. Kategorie Lash lift byla na této soutěži nejvíce obsazena a tento pohár mě ještě více motivuje a hřeje u srdce a je to obrovská odměna za mou odvedenou práci.

1. místo Free style
- Free style je pro mě velmi kreativní a oblíbená disciplína. Zde může člověk popustit uzdu své fantazii, vyřádit se, vymýšlet různé nápady, být kreativní, propojit aplikaci umělých řas s make-upem a všemi drobnými věcmi, které najde doma. Věnuji se i vizážistice a zde mohu všechny mé zkušenosti spojit v jeden kreativní celek (výtvor). Domácí příprava mi vždy zabere několik týdnů. Doma je to někdy jako po výbuchu, jelikož se nám třpytí všechen nábytek, všude jsou řasy, peří, kamínky, miniaturní zdobení a další prvky, které pro výtvor kostýmu používám. Čas, který pak na samotné soutěži máme, je ale s aplikací objemových řas velmi šibeniční, jelikož se jedná o pouhých 120 min. Člověk by se někdy hrozně rád ještě více vyřádil, ale v tomto čase (120 min) , kdy aplikujeme objemové řasy, oblékáme kostým, aplikujeme do vlasů a na obličej další doplňky a věci, není reálné. Když porota řekla mé jméno a předala mi pohár za 1. místo v této kategorii, byla jsem nesmírně šťastná, neboť ten čas a má nápaditost sklidila velký úspěch. Ale to nebylo vše. Na závěr, kdy se předaly všechny poháry, porota sdělila, že má pro některé soutěžící ještě speciální cenu. Má práce byla ještě ohodnocena druhým pohárem - The best lash work. Nebudu se nijak tajit tím, že s každým vyhlášením mého jména a předáním poháru se mi valily do očí slzy štěstí.

Za všemi těmito úspěchy stojí hrozně moc práce, píle, domácí přípravy, léta praxe, nespočet školení, trpělivosti a mnoho dalšího. Velké poděkování patří mnoha lidem. Především týmu (rodině) VIOLET Lashes, mým přátelům, modelkám a v neposlední řadě rodině, která mě v mé práci velmi podporuje a pomáhá s hlídáním mého 17měsíčního syna, abych se mohla ve své práci vzdělávat, pracovat a jezdit na soutěže. Tímto bych chtěla také říct to, že pokud máte malé dítě/děti, není v našem oboru a práci vůbec žádnou překážkou a i přes to se dá naše práce dělat s láskou a na plný plyn.

Vaše Aneta :)

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz