Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

VIOLET Spa: Setkání plné novinek a inspirace

VIOLET Spa: Setkání plné novinek, informací, zážitků a emocí. Aby ne, když se nás sešlo 60 VIOLETek. V sobotu 9/11 jsme zaplnily sál v Zámečku v Petrovicích u Karviné, abychom si poslechly čtyři přednášky, které by nás a naši práci měly posunout zase o kus (a to pořádný!) dál.

Přednáška od Ekateriny Kimlové, majitelky a zakladatelky značky, dojímala. Káťa vyprávěla o tom, jaké to je tvořit a vést VIOLET Lashes, odkud čerpá inspiraci (z přírody), o tom, jaká je (víc a víc svá), jakou změnou prochází (zpět k přirozenosti) i o tom, co pro ni znamená krása (především být zdravá a cítit se hezky).

Druhá přednáška přinesla pocit nadšení. Carmen Gross během ní ukázala, jak se tvoří naše novinka Libelle style a vyzdvihla jeho přednosti. Věříme, že osloví svou lehkostí a precizností, že vás bude jeho tvoření bavit a že si jej klientky zamilují stejně, jako jej máme rády my.

Povídání s Ivou Černínovou Jak získat salon Exclusive v dalším bodu programu zanechalo pocit dravosti. A je to tak správně. I Vy na to máte! Vše je o píli a potřebných školeních a praxi.

Poslední přednáška, čistě pragmaticky zaměřená na Ekonomiku salonu z úst Jindřicha Szkandery, potvrdila, že svému podnikání rozumíte a víte, jak si hlídat své cash flow, abyste dobře prosperovaly.

Co dál? Máme novou tvář, VIOLETku. Je jako my, ženy. Krásná. Svá. Výjimečná. Brzy uvedeme video, jak vznikala.

NOVINKY: Budeme jim věnovat postupně prostor v několika kampaních. Těšit se můžete na úžasně vonící pěnu s novou recepturou, unikátní mýdlo nazvané Tekuté zlato, krásný katalog, tvůrčí diář, plátěnou VIOLET tašku a trička s VIOLETkou ve dvou provedeních. (Podívejte se na fotky, jak nám sluší!)

Milé VIOLETky, ještě jednou moc děkujeme za vaši účast na VIOLET Spa. Moci se s vámi všemi potkat, popovídat si, ukázat vám všechny novinky, které uvádíme na trh, to je něco, na co nezapomeneme. Děkujeme vám všem, kdo jste si našly čas. Věříme, že jste si užily nejen program, ale také výborné jídlo a zdejší vyhlášené spa.

Za rok se chystáme VIOLET Spa zopakovat.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz