Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

USPOŘÁDALI JSME MEZINÁRODNÍ KONFERENCI PRODLUŽOVÁNÍ ŘAS!

Druhý ročník konference LASH MARATHON jsme tento rok představili v zcela novém a mezinárodním konceptu! Dvoudenní konference se konala 20.-21.10.2017 v Praze a vystoupilo na ní 18 hvězd z oboru prodlužování řas! Speakři ze 17 různých zemí dorazili, aby předali své znalosti účastníkům, kteří taktéž přijeli ze vzdálených koutů světa do srdce Evropy kvůli své lásce k prodlužování řas!

Firma VIOLET Lashes celou událost nejen uspořádala, ale zároveň se stala jejím hlavním ( a jediným) sponsorem. Nádherný sál v pětihvězdičkovém hotelu Ambassador v samotném centru Prahy, nabitý program, přátelská atmosféra a luxusní završení konference ve stylu Great Gatsby se stali doménami tohoto ročníku.

Pokud jste konferenci z nějakého důvodu nestihli, nahlédněte s námi, jak to vypadalo a neváhejte se zúčastnit příští rok, nebudete litovat!

1. den konference se účastníci dozvěděli od Aly Rio z Polska, jak opticky zakrýt různé druhy asymetrie očí, od Olesey Veselov z Portugalska, co to jdou řasové můstky, jak je vytvořit a použít na místech, kde řasy nerostou. Zkušená business woman z Moskvy Tatiana Nikonorva mluvila o tom, jak si vybudovat úspěšnou síť salonů a Rebecca Le z Austrálie odhalila všechny aspekty správné práce s lepidlem. Součástí programu prvního dne bylo také vyhlášení vítězů online soutěže. Každé finalistce jsme jako sponzoři konference darovali vstupenku na konferenci v hodnotě 480€. Dále se v programu představil tým vtipálků z Lashlandia TV, Julija Čižik z Běloruska naučila stylistky svou autorskou metodu stylingu očí, Kasia Szelagowska z Polska prozradila, jak si udělat reklamu v časopise o prodlužování řas a naše Ekaterina Kimlova uspořádala workshop metody KIM VOLUME. V poslední části dne vystoupily Ekaterina Makarova Kosh, která prozradila, jak fotit a upravovat fotky řas s pomocí telefonu a Eugenie Muratova z Kazachstánu, která učila účastníky během svého workshopu tvořit vějířky pro dokonalý objem.

2. den vystoupila znovu Rebecca Le, ale tentokrát naučila účastníky konference postup při stylingu asijských očí, Dmitri Giraevski - muž, který vyhrává soutěže prodlužování řas a je tak trochu raritou, se podělil o to, jakou cestu musel ujít, aby se stal úspěšný. O zdraví mluvily Daria Ziolkowska z Anglie, která představila různé druhy masek, které chrání stylistky před výpary z lepidla a Olesea Veselov, která se věnovala tématu alergie. Skvělou přednášku o marketingu ( jak si vytvořit logo, získat klienty a rozjet sociální sítě) měla také Jessica Lima z Brazílie. Rikke Steenskov Udengaard z Dánska prozradila tajemství výroby řas a podělila se o video přímo z Vietnamu! Helga Halapi, jejíž práce obdivují tisíce stylistek předvedla, proč jsou řasy, které tvoří tolik dokonalé. Elena Stakhovich vysvětlila, jak udělat "super rychle" nový set řas. Ekaterina Makarova Kosh přímo na scéně předvedla práci ve své autorské technice vrstvení 2D/3D o kterou byl obrovský zájem. Výukovou část konference zakončil a odlehčil numerolog Elanas Liachovičus z Irska.

 

Dva náročné dny plné nových poznatků si zasloužily oslavu v podobě

Gala večera nakonec! Art noveau sál nás inspiroval k tomu udělat tématický závěr - ve stylu Great Gatsby! Žádný ze zúčastněných nepodcenil přípravu a tak všechny dámy (i páni) byli nádherně oblečení a upravení - ostatně posuďte na fotkách! Nechyběla kapela, která nádherně hrála swing, výborný raut, tancování ( nejen) swingu a skvělá zábava, která pokračovala v pozdních nočních hodinách také na afterparty v klubu Duplex!

Účastníci si odnesli nejen zážitek, plnou hlavu znalostí, ale také vytvořili nová přátelství - všechny naše cíle jsou tedy splněny a těšíme se na příští rok!

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz