Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

Příběh stylistky z Polska

Seznamte se: To je Grażyna Elżbeta Kleba. Grażyna má za sebou nespočet školení prodlužování řas, a není to kvůli tomu, že by byla nespokojená, ale protože věří, že každý školitel je trochu jiný a má jí co předat jiného, nového.

Grażyna má také svůj vlastní úspěšný salon v Polsku, přesto se přihlásila na školení i k nám. A pozor! Ne na jedno školení, ale skoro na všechna školení, která nabízíme!!! ( 5!). Je natolik zapálená do prodlužování řas, že už se kvůli neustálému trénovaní techniky potýká s bolestmi a zdravotními problémy a je celá ,,zatejpovaná" ( jako vrcholový sportovec :-) ).

Celý týden individuálních školení s Ekaterinou od rána do večera byl hodně náročný, ale Grażyna překonala samu sebe! A to ani ne v technice, ani fyzicky, ale především psychicky! Protože si pomalu začala uvědomovat, že ,,na to má" a že nemusí být vůbec se svou prací stále nespokojená a a ani, že se nemusí srovnávat se s jinými a hledat v sobě do úmoru chyby! Může příjmout svůj vlastní styl práce, může začít být pyšná na svou jedinečnost a přestat chtít být někým jiným nebo vytvářet práce jako někdo jiný.

Chtěli jsme se s Vámi o tento příběh podělit, protože toho říká hodně a má čím inspirovat. Na jedné straně stojí to, že pokud jste talent od přírody, buďte za to vděční a nezanevřete na neustále zlepšování se, taky byste mohli ten talent snadno promarnit! I lidé, kterým ze začátku jde třeba technika hůř, mohou dokázat velké věci, pokud budou odhodlaní a pracovití. Opravdu má smysl do svého vzdělání investovat, a že každý kurz, konference, zkušenost Vám něco dá, přistupujete-li k tomu pozitivně.

Na druhou stranu - nebuďte na sebe přílíš tvrdí, pracujte na technice, ale i sebevědomí, přestaňte se neustále s někým srovnávat a najděte si svůj vlastní styl !

Gratulujeme Garżyno! ❤

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz