Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

Lash Cup Norimberk

Tým Violet Lashes 20. 10. 2014 navštívil prestižní kadeřnický veletrh Haare v Norimberku.  V rámci této údalosti se konala soutěž prodlužování řas Lashes Cup.

Své dovednosti mohli soutěžící předvést ve třech kategoriích a to v klasickém prodlužování řas, objemovém prodlužování řas a v lash artu. Účast byla poměrně vysoká a někteří soutěžící se přihlásili do několika kategorií.

Violet Lashes stylistky zaútočily na první místa a odvezly si vítězství. V kategorii klasického prodlužovǎní řas získala první místo naše přední řasová stylistka Pavla Murinová, která tento rok vyhrála i soutěž Natural Look v Praze. V nominaci objemového prodlužování rovněž zvítězila naše stylistka Zuzana Koudelová. Jsme první, kdo metodu objemového prodlužování řas přinesl do střední Evropy a jsme vděční, že naše zkušenosti a píle sklízí úspěchy, které potvrzují, že jsme jedničky na trhu.

Jsme rádi za každou soutež jako je tato, protože jich zatím v západní Evropě není moc. Věříme, že v nejbližší době se stanou více populární, protože díky ním se zvyšuje úroveň řasového oboru. Řasové stylistky mohou takto ověrit své schopnosti a zároveň nabýt nové zkušenosti. Po absolvování souteže se automatické zvyšuje prestiž dotyčného stlisty. Umíštění na prvních příčkach přinaší velký úspěch na základě, kterého lze vytvořit hodnotou reklamu a tím si získat nové klienty.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz