Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

Hvězdné řasy

Celebrity pod dohledem nejlepších světových vizážistů rády zkouší ty nejžhavější novinky v péči o vzhled a podtrhují tak svou individualitu. Nejen navrháři ale i ony udávají módní trendy- nevyjímaje řas. Pojďme prozkoumat, jakým řasovým stylům dávají přednost nejúspěšnější ženy světového showbyznysu. Nikdo přeci nechce zůstávat pozadu. :-)      

1

Kim Kardashian

Královna televizních obrazovek Kim Kardashian musí být dokonale upravená pokaždé, když se objeví před kritickými objektivy novinářů. Stejně je tomu tak i na této fotografií pořízené v Hollywoodu. Na podzim dává Kim přednost jemnému nalíčení rtů s pomocí růžového až průzračného lesku. Správnou dramatičnost jí potom poskytují prodloužené řasy aplikované nejen na vrchní ale i spodní víčko, které oplývají nápaditostí, ale nepřekračují hranici přirozenosti.

3

Dita von Teese

Královna Burlesque Dita von Teese také nepropásla možnost vlastnit luxusní řasy a s nimi ještě svůdnější pohled. Aplikací dlouhých trsů po stranách oka podtrhla tradiční a pro ni tolik typickou černou linku. Dita působí také jako úspěšná módní návrhářka, proto si její vzhled zaslouží zvláštní pozornost.

2

Christina Aguilera

Na ceremoniálu udílení cen Emmy se Christina Aguilera objevila ve svém oblíbeném a už několikrát prověřeném stylu. Zářivě rudé rty a husté nalepovací řasy se na ní jeví božsky!

4

Megan Fox

Ne každý muž si všimne osobitostí očí Megan Fox ve chvíli, kdy má odhalená ramena. My však víme, že pro krásu je důležitý každý detail. Hvězda Transformers sází na velmi tenké prodloužené řasy lehce přetažené řasenkou. Právě ony jsou zodpovědné za Meganin dokonale ženský vzhled.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz