Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

Přirozený vzhled řas zvýrazní vaši krásu

Přirozený vzhled řas zvýrazní vaši krásu

 

V počátcích se nám ve Violet Lashes stávalo, že za námi chodily klientky, které chtěly vypadat jako některá jejich oblíbená celebrita. Dnes už každá klientka ví, že každé ženě sluší něco jiného a že v jedinečnosti spočívá opravdová krása. A co vy? Napadlo vás, že prodlužování řas se tvoří na míru a že jsme v tomhle zkrátka každá jiná?

Není stylistka jako stylistka

Ke každému typu pleti se hodí jiná metoda, ale všeobecně platí, že dobře odvedená práce sluší a dobře vypadá. Prodloužování řas může také vyrovnat menší nebo větší nedostatky, odstranit asymterii očí i zamaskovat povadlá víčka. Před aplikací řas by se každá stylistka měla zaměřit také na směr vašich řas a těm přizpůsobit jejich typ. Není nic horšího, než když umělé řasy poznáme na první pohled. Takový výsledek byste určitě mít nechtěla. Přirozený vzhled je něco, na co dbá každá naše stylistka.

Na co byste si měla dár pozor vy sama?

1. Podívejte se, jaká školení / semináře vaše stylistka absolvovala. Kvalitní salon, kde jsou stylistky odborně proškolené, jsou zárukou toho, že budete spokojená.
2. Zeptejte se, s jakým materiálem (značkou) stylistka pracuje. 100% kvalita je důležitá, oči jsou citlivý (a důležitý) orgán. Platí, že dobré stylistky se nemusíte ptát – vše vám ukáže a vysvětlí sama.
3. Poraďte se, jaká metoda prodlužování řas je pro vás vhodná. Kim Kardashian je stejně krásná jako éterická Nicole Kidman a přitom je každá úplně jiná…
4. Zeptejte se, jak se máte posléze k řasám chovat a jak o ně pečovat. Vhodná kosmetika vše usnadní a vaše stylistka by vám ji měla nabídnout.
5. Občas se u citlivých klientek mohou vyskytnout alergie. Dobrá stylistka by vám s tímto měla umět poradit a vysvětlit, jak se v takovém případě zachovat.

A co ještě by vás mělo zajímat?

U umělých řas je důležitá pravidelnost doplnění, která vychází z cyklu obnovy řas. I ten se liší u každé ženy. Cyklus obnovy řas ovlivňuje metabolismus a vaše řasová stylistka vám pomůže délku cyklu obnovy řas rozpoznat. Co víc, ideálně si vše potřebné poznamená do vaší zákaznické karty, aby věděla, na co má příště navázat.
Chcete mít také krásné řasy? Stačí se v jednom z našich salonů objednat!

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz