Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

5 tipů pro krásné řasy na léto

Nechat si prodloužit řasy zrovna v létě je ten nejlepší nápad. Opálená pleť a výrazné oči tvoří ideální kombinaci. Klidně zahoďte malovátka, vůbec je nebudete potřebovat! Zároveň však v tomto horkém obodobí dostávají řasy nejvíc zabrat. Horko a vlhkost jsou nepřátelé lepidla.

Připravili jsme proto pro vás 5 pravidel, jak udržet řasy co nejdéle krásné.

1. Nezapomínejte, že 24h po novém setu nebo doplnění lepidlo schne a nesmí přijít do styku s vodou nebo vlhkostí. V den, kdy jste byla u své řasové stylistky raději vynechejte sportovní aktivity i opalování.
2. Opalovací krém nanášejte na obličej hodně opatrně. Vynechejte oblast očí. Olejové přípravky prodlouženým řasám vůbec nesvědčí.
3. Ráda se potápíte? Raději si vezměte speciální brýle. Chlorovaná voda ničí spoje lepidla!
4. Promývejte řasy VIOLET Lashes pěnou klidně několikrát denně. Je důležité je očisťovat od potu, mastnoty, slané nebo chlorované vody. Vyzkoušejte také fixátor, který si můžete hodit do kabelky a kdykoliv během dne své řasy očistit.
5. Mějte na paměti, že v létě rostou vlasy i řasy rychleji, proto možná budete muset chodit na doplnění častěji než jste zvyklé. Toto vaše řasová stylistka neovlivní.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz