Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

WORLD OF BEAUTY & SPA 2015

13. - 14. března 2015 se v pražských Letňanech konal již 19. ročník mezinároního veletrhu, kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu BEAUTY&SPA a my jsme opět nemohli chybět.

Na našem stánku měli navštěvovatelé možnost si prohlédnout a zakoupit kvalitní produkty značky VIOLET Lashes, nechat si prodloužit řasy, poznat náš tým a získat veškeré potřebné informace o naší firmě a školeních. My se staráme o Váš pohled a naší partneři se svou luxusní kosmetikou Qamare o Vaši pleť! Švýcarská značka Qamare se poprvé představila v České relublice. Krémy, které jsou 100% přírodní a mají své příznivce po celém světě, jste si mohli vyzkoušet taktéž na našem místě.

V rámci veletrhu se tradičně konaly soutěže v prodlužování řas. Ekaterina Kimlová se opět podílela na jejich organizaci a v tomto roce zaujala místo v porotě v soutěži Volume Lashes 2015. Účast přijaly také zástupkyně až z Běloruska a Ruska Yulia Čižik a Aleksandra Zarubina. Pavla Murinová, loňská vítězka soutěže Natural look lashes 2014, která své vítězství obhájila i na postupové soutěži v Norimberku, se stala porotkyní soutěže Natural Look 2015.

Gratulujeme našim stylistkám Martině Musilové, která obsadila 3. místo a Aleksandře Zarubine, která získala 1. místo v soutěži Volume lashes 2015.

Děkujeme Vám všem za účast, přízeň a milá setkání!

Vaši VIOLET Lashes

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz