Doprava k objednávce nad 2500 Kč ZDARMA!

Lifting vs. filler. V čem je rozdíl?

Lash Filler = výživa od začátku do konce

U Lash Liftingu jsme byly zvyklé na konci procedury nanášet Lash botox pro výživu a posílení řas. Procedura Lash Filler je jiná. Byly speciálně vyvinutá tak, aby v každém jejím kroku byly řasy do hloubky vyživeny a posíleny. Mění genetický základ řas a působí přímo v zárodečné matrici. Řasy pak rostou silnější a pevnější. Tato velmi vyhledávaná metoda navíc působí na svalovou paměť řasy, proto má dlouhodobý efekt. U klientek pozorujeme mnohem delší výdrž zakřivení a hlavně viditelné posílení řas. Lash Filler je zkrátka celosvětový hit a lifting je vedle něj zastaralá metoda. Žádají si jej klientky, které milují přirozenost. 

Proč jsme si jej oblíbily my? Vedle uvedených přínosů je na práci s řadou InLei, která jej představila, příjemné, že používá 1,5% peroxid, který je šetrnější, než 3%, který je běžně na trhu k dostání. Zajímá vás více? Držte krok s dobou, pojďte se proškolit na práci s touto metodou. Nadchnete své klientky.

Školení máme v těchto městech: Ostrava, Brno, Praha, Pardubice, České Budějovice, Bystřice pod Hostýnem, Šumperk, Prostějov, Mladá Boleslav a Tachov. 

Lash Lifting

Pokud jsou vaše klientky věrné metodě liftingu, nezoufejte a nabídněte jim inovovanou liftingovou proceduru od InLei. Postup je při ní stejný jako u klasického liftingu, akorát je zkrácená doba působení látek.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz